Inner struggle

The inner struggle is part of who I am: calm, control; panic, chaos; invisible, centre of attention. A fragile balance between existence and to be forgotten. I scream silently. A breeze, a shadow on the wall.

My dragons are my strength. I don’t fight them anymore. They’re the reason I exist, they give my hope. Sleeping monsters, guarding my soul. Scorched earth, destructive when awoken.

I’m torn by an invisible force, a fire rages inside me. You see me, but look right through me. Turned to dust, before life wasted.

The sword through my heart, the knife in my back. I wear them with pride. You try to defeat me, a battle with no end. I’m the George of my own dragon.

459 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Auteur: alexroessen

Leiden, 1973 Overdag besteed ik mijn tijd als bouwkundig tekenaar op een architectenbureau, maar 's avonds timmer ik aan de weg als schrijver van korte verhaaltjes of columns. Ik woon samen met mijn partner Yfke en onze kat Abby in de Duin- en Bollenstreek. Mijn zoon Jordi verblijdt ons zo nu en dan ook met zijn gezelschap en maakt ons gezinnetje compleet. Dit is mijn persoonlijke pagina, hier kun je korte verhaaltjes vinden, wekelijkse blogs of andere creatieve creaties.