Aangespoelde verhalen

Op 23 november verschijnt bij uitgeverij Droomvallei de korte verhalenbundel Aangespoelde verhalen.

Deze waddenbundel is een initiatief van Marelle Boersma en bevat 15 korte verhalen van 15 verschillende schrijvers, met als thema de Wadden. Van elke verkocht boek wordt 1 euro gedoneerd aan de zeehondenopvang.

In deze bundel is mijn kortverhaal Het grote zwijgen opgenomen, dat speciaal voor deze bundel is geschreven. Het grote zwijgen is een psychologische thriller dat zich afspeelt rondom bunker Wassermann op Schiermonnikoog.

De boekpresentatie vindt plaats op 23 november 14:00 uur in Ouwehands Dierenpark Rhenen.

Ga voor meer informatie naar aangespoeldeverhalen.wordpress.com

Auteurs: Elly van Driel, Esther van der Ham, Marianne Leerkes, Guido Mortelmans, Lucy Neetens, Guus Norden, Rinske Oenema, Tinke van der Poll, Janine van de Raadt, Alexander Roessen, Titia Schut, Marieke Simons, Melania Somers, Remda Spoelstra, Joke Zwaal.
Titel: Aangespoelde verhalen
ISBN/EAN: 978-94-92844-61-3
Formaat: A5
Pagina’s: 202.
Het boek is verkrijgbaar via de uitgever: www.droomvalleiuitgeverij.nl, bij alle (online)boekhandels.

Loading